2014-01-10, 11:01 PM
با سلام و احترام،دختري هستم 30ساله كه دو سال پيش با برادر دوستم كه دو سال از من كوچكتر است آشنا شدم . از همان ديدار اول فهميدم كه اين شخص با بقيه تفاوتهايي دارد . بيشتر از همه، جذب توكل و اعتقاد شديدي كه به خدا داشت شدم . اما خواهر و مادرش كه تا حدودي به علاقه ما پي برده بودند به او گوش زد كردند كه فكر من را از سر بيرون كند و چون تنها پسرخانواده است حساسيت زيادي براي انتخاب همسر براي ايشان نشان دادند . بالاخره ايشان به اصرار خانواده با دختر ديگري ازدواج كرد و تا آنجايي كه من خبر دارم از همسر فعلي خود ناراضي است و به گفته خواهرش هيچ احساسي نسبت به او ندارد و خانواده اش از اين كه در ازدواجش دخالت كردند بسيار پشيمان هستند .من هم پس از ازدواج او ،قطع رابطه كردم و به او گفتم كه ديگر تماسي با من نداشته باشد و سعي كردم كه ديگر به او فكر نكنم ولي تا الان كه حدود 6 ماه از اين اتفاق مي گذرد هنوز هم او را دوست دارم وخيلي از اوقات به او فكر مي كنم .در اين مدت سعي كردم خود رابارفتن به كلاس زبان و خوشنويسي سرگرم كنم. ضمنا ما با هم همكار هم هستيم و هرزگاهي او را مي بينم ولي ارتباط كاري نزديك با هم نداريم و با هم صحبت نمي كنيم . آيا بايد براي هميشه او را فراموش كنم يا از نظر شما اشكالي ندارد كه او را همچنان دوست بدارم ؟ و اگر بايد او را فراموش كنم چگونه مي توانم اين كار را انجام دهم ؟لطفا راهنمايي ام كنيد.
سلام من را بپذیرید
- لازم نیست کسی را فراموش کنیم زیرا بناست با همین تجربه هامون زندگی را پیش ببریم .
- ضمن احترام به علاقه مندی شما باید عرض کنم اگر مردی کسی را بخواهد مادر و خواهرش را نیز قانع می کند وگرنه سکاندار خوبی برای اقیانوس پیمای زندگی نخواهد بود
- جذب شدید شما به توکل و باور ایشون به خدا نشانه اینست که خودتان به این نوع نگاه به خدا نیاز دارید و خیلی حالتون بهتر میشه اگر جنبه جذاب معشوق را زندگی کنید
- ارتباط با ایشون به هر حال با توجه به احساس شما در حوزه روابط ممنوعه قرار می گیرد زیرا این مجاورت موجب موانست میشود و شما را غرق خود می کند.
از سوی دیگه حضور شما خود اون آدم را نیز بهم می ریزد و باعث می شد خیلی صریحتر از همسرش بدش بیاید و این چیزی نیست که بانویی مثل شما طلب کرده باشد از زندگی
- من معتقدم در آستانه ورود به دهه چهارم زندگی تمرکزتان را روی ارتباطی سالم منتهی به ازدواج بکنید و فرصتهاتون را با عدم تمرکز فکری و عاطفی از بین نبرید
منبع:http://doctorshiri.blogfa.com/
سلام من را بپذیرید
- لازم نیست کسی را فراموش کنیم زیرا بناست با همین تجربه هامون زندگی را پیش ببریم .
- ضمن احترام به علاقه مندی شما باید عرض کنم اگر مردی کسی را بخواهد مادر و خواهرش را نیز قانع می کند وگرنه سکاندار خوبی برای اقیانوس پیمای زندگی نخواهد بود
- جذب شدید شما به توکل و باور ایشون به خدا نشانه اینست که خودتان به این نوع نگاه به خدا نیاز دارید و خیلی حالتون بهتر میشه اگر جنبه جذاب معشوق را زندگی کنید
- ارتباط با ایشون به هر حال با توجه به احساس شما در حوزه روابط ممنوعه قرار می گیرد زیرا این مجاورت موجب موانست میشود و شما را غرق خود می کند.
از سوی دیگه حضور شما خود اون آدم را نیز بهم می ریزد و باعث می شد خیلی صریحتر از همسرش بدش بیاید و این چیزی نیست که بانویی مثل شما طلب کرده باشد از زندگی
- من معتقدم در آستانه ورود به دهه چهارم زندگی تمرکزتان را روی ارتباطی سالم منتهی به ازدواج بکنید و فرصتهاتون را با عدم تمرکز فکری و عاطفی از بین نبرید
منبع:http://doctorshiri.blogfa.com/