انجمن مرسیت | Mersit Forum

نسخه‌ی کامل: مرغ با سس پرتقال
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 506348_UzTq2bnW.jpg]
مواد اولیه :
سينه يا ران مرغ دو عدد
آب پرتقال چهار پيمانه
پوست پرتقال خلالي شده سه پيمانه
شكر آبليمو زعفران دم شده هر کدام سه قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه:
مرغ را با كمي روغن سرخ كرده. آب پرتقال را اضافه مي‌كنيم و بعد از جوش آمدن در قابلمه را مي‌گذاريم تا مرغ پخته شود. اواسط پخت نمك، فلفل، نيمي از شكر، نيمي از آبليمو و زعفران را مي‌ريزيم. خلال پوست پرتقال را مي‌جوشانيم تا تلخي آن گرفته شود. پس از پخته شدن مرغ، كمي خورش را مي‌چشيم اگر شيرين بود كمي آبليمو و اگر ترش بود كمي شكر اضافه مي‌كنيم. مي‌گذاريم خورش جا بيفتد و تكه‌هاي مرغ طلايي و سس غليظ شود. خلال پوست پرتقال را در پايان افزوده و در ظرف سرو نموده و روي آن را با پره‌هاي پرتقال تزيين مي‌كنيم.