امتیاز موضوع:
  • 92 رای - 2.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوت و فن های تهیه دسر
mfdonline آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,588
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
فوت و فن های تهیه دسر
فوت و فن دسرها

[عکس: images?q=tbn:ANd9GcRbu9482xKPEwjcsPfysCi...gDtRgJBcvw]
۱) اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.

۲) اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.

۳) برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.

۴) در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.

۵) پودینگ سریعاً بسته می شود.
۶) نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.

۷) ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.

۸) فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.

۹) مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.

۱۰) در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.

۱۱) پودر ژلاتینها کهنه نباشد.

۱۲) دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.

۱۳) طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار می دهیم .
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-26, 01:12 AM توسط mfdonline.)
2014-10-21, 10:53 PM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه 15 نوع کیک خوشمزه mfdonline 0 1,096 2014-02-28, 01:04 PM
آخرین ارسال: mfdonline
  تهیه کاچی mfdonline 0 1,006 2013-12-15, 03:32 PM
آخرین ارسال: mfdonline

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان