امتیاز موضوع:
  • 82 رای - 2.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک یزدی
mfdonline آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,588
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
کیک یزدی
[عکس: cake-yazdi.jpg]
تخم مرغ 4 عدد
شکر 200 گرم ( 1 پیمانه)
روغن جامد یا کره 150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)
آرد سفید 225 گرم( 2 پیمانه)
نمک میوه( جوش شیرین) یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
ماست یک پیمانه سرخالی
هل یک قاشق مرباخوری
کشمش و خلال پسته در صورت دلخواه مقداری


تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.
روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .
قالب ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم.
نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم
2015-04-12, 11:05 PM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان