امتیاز موضوع:
  • 86 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كوكي كشمش و گردو
A.ZH آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,590
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
كوكي كشمش و گردو
[عکس: Photo-Cookies-4.jpg]

مواد لازم:

آرد شيريني پزي (سه صفر)/280 گرم
بكينگ پودر/يك دوم قاشق چايخوري
پودر كاكائو/1 تا 4 قاشق چايخوري (بسته به رنگ مورد نظر)
نمك/يك چهارم قاشق چايخوري
پودر شكر (شكر دانه ريز سفيد يا قهوه اي)/140 گرم
روغن جامد/130 گرم
پودرر وانيل خالص/يك هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ/2 عدد
شير/80 گرم
كشمش پلوئي/80 گرم
گردو/100 گررم، نگيني شده
كرم شكلاتي فندقي (در صورت تمايل)/يك دوم پيمانه
طرز تهيه:

سيني فر را كمي چرب كنيد. چربي اضافه را با دستمال بگيريد و كمي آرد روي آن بپاشيد، سپس سيني را تكان دهيد تا آرد به طور يكنواخت پخش شود و ‌آرد اضافه را با برگرداندن و تكاندن سيني بگيريد. آرد، بكينگ پودر، نمك و پودر كاكائو را باهم مخلوط كنيد.
پودر شكر (يا شكر)، روغن و وانيل را ابتدا با قاشق به خورد هم بدهيد و كمي با همزن برقي هم بزنيد تا سفيد و پف كرده شود. تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد افزوده و پس ار افزودن هر تخم مرغ مواد را حدود يك دقيقه هم بزنيد. نيمي ار شير را به مخلوط تخم مرغ ها بيفراييد و در حد مخلوط شدن با دور كند همزن هم بزنيد. نيمي ار مواد خشك را اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم برنيد. سپس ما بقي شير و در آخر مابقي آرد را اضافه كنيد. كشمش و گردو را اضافه كرده و با ليسك مواد سپس مابقي شير و در آخر مابقي آرد را اضافه كنيد. كشمش و گردو را اضافه كرده و با ليسك مواد را از دور كاسه جمع و مخلوط كنيد. خمير حاصله بايستي بسيار چسبناك و تا حدي شل باشد به طوري كه قابل فرم دهي در دست نيست. گلوله هايي از مواد را توسط اسكوپ بستني به قطر چهار و نيم سانتي متر در سيني فر، با فاصله حدود 2 سانتي متري قرار دهيد. اگر مي خواهيد كوكي شما مغزي شكلاتي داشته باشد، بهتر است كشمش دستور را با گردو و يا فندق تست و خرد شده جايگرين يا حذف كرده و مقداري كرم شكلاتي فندقي (نوتلا يا مشابه) را در قيف نايلوني يكبار مصرف بريزيد. سر قيف را نيم سانتي متر برش زده و در مركر خميرهاي اسكوپ خورده و به طور عمودي وارد كنيد تا حدي كه تا نيمه خمير در آن فرو رود، سپس با فشار دادن قيف حدود يك قاشق چايخوري از كرم را درون كوكي ترريق نماييد و روي آن را صاف كنيد. در صورت تمايل مي توانيد كمي پسته يا گردوي خرد شده مازاد بر دستور نير روي آن ها بپاشيد. سيني را به مدت تقريبي 15 دقيقه و در فر حدود 170 تا 180 درجه سانتي گراد در طبقه وسط قرار دهيد تا كوكي ها كمي پهن و پخته شوند.
پس ار خارج كردن سيني ار فر به مدت تقريبي پنج تا ده دقيقه به كوكي ها دست نزنيد، سپس يك كاردك زير آن ها انداخته و كوكي را به صورت گرم سرو كنيد.



نكته ها:

1- بافت اين نوع كوكي، كيك مانند بوده و تا حدي مشابه كوكي هايي است كه در شمال ايران به فروش مي رسد.
2- روغن مصرفي بهتر است روغن كاملاً جامد و يا روغن صاف قنادي لطيف باشد. در صورت استفاده از روغن صاف قنادي جهت حفظ لطافت شيريني ها پس از سرد شدن آن ها، توصيه مي گردد ار 110 گرم روغن صاف و 20 گرم روغن مايع استفاده گردد. جايگزيني كره صبحانه با روغن در اين دستور توصيه نمي گردد.
3- با مواد دستور فوق حدود 30 تا 34 عدد كوكي متوسط تهيه مي شود كه بهتر است در همان روز تهيه و مصرف شوند. براي نگهداري طولاني تر، فريز توصيه مي شود.
4- در صورت تهيه كوكي مغزدار، اگر مدت پخت يا حرارت فر از حد مورد نيار بيشتر باشد، كرم شكلاتي مغزي كوكي سفت خواهد شد و از حالت روان خارج مي گردد.
5- در صورت عدم دسترسي به اسكوب بستني، مواد را با كمك دو قاشق غذاخوري در سيني قرار دهيد.
6- كم كردن ميزان گردو و كشمش مصرفي باعث پهن تر شدن كوكي ها خواهد شد.
7- مي توانيد پودر كاكائو را حذف كرده و يا تا دو برابر ميزان دستور افرايش دهيد.
8- سطح رويي شيريني تهيه شده با پودر قند نرم تر ار شيريني تهيه شده با شكر است. شيريني تهيه شده با شكر، كمتر از شيريني تهيه شده با پودر قند پهن مي شود


[عکس: DSC00161.jpg]
کوکی میکری
مواد لازم

آرد….۲ پیمانه

شکر….۱/۵ پیمانه

روغن مایع….۳/۴ پیمانه

تخم مرغ ….۳ عدد

شیر……۳/۴ پیمانه

بیکینگ پودر….یک قاشق مرباخوری سر صاف

وانیل…..۱/۴ قاشق چایخوری

خوب

خیلی راحت و بی دردسر

همه مواد رو با هم مخلوط کردم



دستگاه رو زدم به برق

درش باید باز باشه

کف سینی رو با روغن چرب کردم

میتونید روی روغن آرد هم بپاشی

به اندازه یک قاشق غذاخوری ریختم داخل شبکه ها و در دستگاه رو بستم

با پسته تزیین کردم



حدود ۴-۵ دقیقه کوکی ها آماده هست


این مقدار مواد حدود ۳۰ تا دونه کوکی به دست میاد.
(دستور از شف شیوا)


[عکس: z0zfbwi2nysn84fstog.jpg]
کوکی رژیمی

مواد لازم:
کره / 150 گرم
شکر سفید / 1/2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای / 1/2 پیمانه + 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ / 1 عدد (در دمای اتاق)
آرد / 1 و 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر / 1/2 قاشق چایخوری
نمک / 1/2 قاشق چایخوری
جو فوری / 1 و 1/2 پیمانه
شکلات چیپسی / 1 پیمانه
انار / 1/2 پیمانه
وانیل / مقداری

کوکی خوشمزه و مقوی انار و جو!+عکس

روش تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.

آرد، بیکینگ پودر، نمک و جو فوری را در کاسه ای ویسک می کنیم. ( مخلوط میکنیم )

شکر و کره ( به دمای اتاق رسیده و نرم ) را حدود 2 دقیقه با همزن میزنیم تا سبک شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود.

مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

رطوبت دانه های انار را روی حوله کاغذی می گیریم و آنها را همراه با شکلات چیپسی به خمیر اضافه کرده و با ویسک یا قاشق چوبی به خوبی مخلوط می کنیم.

می توانید برای انسجام بیشتر خمیر، آن را 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

روی سینی فر از مواد به اندازه یک اسکوپ بستنی با فاصله می گذاریم.

چون کوکی ها در فر خیلی تغییر شکل نمی دهند، روی آنها را با پشت قاشق کمی فشار می دهیم.

کوکی ها را در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه ( تا وقتی زیر آنها طلایی رنگ شود ) می پزیم.

فقط 3/4 پیمانه شکر قهوه ای استفاده کردم، چون شکلات چیپسی من شیرینی بود!

میزان وانیل را بسته به اینکه از وانیل شکری استفاده می کنید و یا پودر وانیل خالص، خودتان اندازه کنید.

جو فوری را می توانید از سوپر مارکت ها و یا لوازم قنادی تهیه کنید. ( ریزتر از جو پرک است و سریع پخته میشود )

اسرافود
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27, 04:10 PM توسط A.ZH.)
2015-05-27, 04:00 PM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان