مواد لازم
روغن جامد ۲۵۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
ماست ۱۸۰ گرم
زرده تخممرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱/۳ قاشق چایخوری
برای داخل شیرینی
خرما ۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
پودرهل ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط و ورز دهید تا خمیر شود.
۲- در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگپودر، زردههای تخممرغ و زعفران دمکرده را با قاشق مخلوط و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید.
۳- خمیر چسبندهای به دست میآید، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
۴- بعد از دو ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید. (میتوان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)
۵- خرما ها را پوست می کنیم و له می کنیم و با گلاب در روغن روی حرارت می گذاریم تا نرم و لطیف شود.
۶- تمام موادمیانی را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.
۷- سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایهای دیگر از خمیر