امتیاز موضوع:
  • 86 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاچی
A.ZH آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,590
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
کاچی
آموزش کامل طرز تهیه کاچی خوشمزه و سنتی با آرد سفید و آرد برنج
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه کاچی خوشمزه در منزل
[عکس: news2017222025068947.html]

مواد لازم کاچی
آرد برنج یا گندم :•: 300 گرم
کره :•: 200 گرم
شکر :•: 200 گرم
آب :•: 7 لیوان
گلاب :•: 1 لیوان
پودر هل :•: 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته و دارچین :•: برای تزئین
آموزش تهیه
طرز تهیه کاچی
برای تهیه کاچی ابتدا در قابلمه ای آب را بریزید و شکر را به آن بیفزایید و حرارت را نسبتا زیاد کنید تا شکر زودتر در آب حل شود،سپس زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
آرد را در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و مرتبا با قاشق یا کفگیر چوبی تفت دهید تا تمام آرد به طور یکدست کمی رنگش تغییر کند سپس کره و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید،
همین که دیدید طلایی شده است،شربت آماده شده را کم کم به آردو روغن در تابه بیفزاییید و هم بزنیدو اگر نیاز به آب بود میتوانید به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید
تا به اصطلاح به روغن بیفتد(روغن آن روی سطح کاچی بیاید)و در آخر به میزان غلیظی که تمایل دارید رسید پودر هل را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.
(دقت داشته باشید کاچی مانند حلوا زمانی که خنک میشود سفت تر میشود پس اگر تمایل دارید که خیلی شل نباشد نگذارید حسابی غلیظ شود و کمی رقیق از روی شعله بردارید)
و کمی که خنک تر شد در ظرف بریزید و با دارچین و پسته تزئین کنید و با نان تازه یا بعنوان یک پیش غذا نوش جان کنید.
2017-02-22, 12:23 PM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه کاچی A.ZH 0 728 2013-12-15, 03:32 PM
آخرین ارسال: A.ZH

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان