امتیاز موضوع:
  • 76 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گل راعی
mfdonline آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,590
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
گل راعی
نام انگلیسی Creeping st. Johnswort یا Aron’s Bread
نام علمی Hypericum calycinum
فارسی رایج گل راعی،علف چای
فارسی اصیل گل راعی
از خانواده Hypericaceae
خاستگاه مناطق مدیترانه ای

[عکس: 640px-Hypericum_Hidcote_A.jpg]
گل راعی درختچه ای همیشه سبز یا نیمه همیشه سبز، با ظاهری زیبا و فناناپذیر است که پوشش متراکم و یکنواخت به ارتفاع ۳۰ سانتیمتر ایجاد میکند. شاخه های کمانی شکل آن حامل برگهای تخم مرغی به طول ۱۰ سانتیمتر است که در محلهای آفتابی به رنگ سبز پررنگ و در سایه به رنگ سبز کم رنگ درمیآیند. در اواخر بهار تا اوایل تابستان به تقریب درنوک هر ساقه یک گل زرد رنگ به قطر حدود ۷ سانتیمتر با پرچمهای برجسته ظاهر میشود.
گیاهان به صورت مهاجم از طریق ساقه های زیرزمینی پخش میشوند و در بعضی موقعیتها میتوانند بصورت مهاجم درآیند، مگر اینکه بوسیله یک مانع محیط اطراف آن محدود شود. از سوی دیگر لایه متراکمی از ریشهها و ساقه های زیرزمینی به راحتی با درختان با ریشه سطحی رقابت کرده و به کنترل فرسایش در محلهای شیبدار کمک میکنند.

[عکس: hypericum_wp.jpg?w=590]
نیازها : گل راعی به سرما مقاوم است در محلهای آفتابی تا سایه و نیز در هر خاکی قادر به رشد است. خشکی را به خوبی تحمل میکند، اما با یک آبیاری متوسط به صورت زیباتری رشد میکند. به تقریب هر ۳ سال یکبار در اواخر زمستان یا اوایل بهار برای ایجاد رشد جدید و حفظ سطح یکنواخت باید سرزنی شود.
افزایش : از طریق ریشه دار کردن قلمه های جوب نرم در تابستان، کاشت بذر و یا تقسیم بوته در پاز قابل افزایش است.
2017-03-15, 01:08 AM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان