انجمن مرسیت | Mersit Forum

نسخه‌ی کامل: مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: %D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%...%DB%8C.jpg]
مواد لازم
کیوی 500 گرم
شکر 500 گرم
آب یک پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری

دستور غذا
کیوی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم بعد با آب مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند
سپس شکر را اضافه نموده و می گذاریم شکر حل شود و شربت به خورد کیوی برود
پودر ژلاتین را که به صورت «بن ماری» آماده کرده ایم به مارمالاد اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برمی داریم