انجمن مرسیت | Mersit Forum
مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین - نسخه قابل چاپ

+- انجمن مرسیت | Mersit Forum (http://f.mersit.ir)
+-- انجمن: فرهنگ و هنر - سبک زندگی (http://f.mersit.ir/forumdisplay.php?fid=189)
+--- انجمن: آشپزی (http://f.mersit.ir/forumdisplay.php?fid=190)
+---- انجمن: دسر ها (http://f.mersit.ir/forumdisplay.php?fid=195)
+---- موضوع: مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین (/showthread.php?tid=1844)



مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین - mfdonline - 2015-04-12

[عکس: %D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%...%DB%8C.jpg]
مواد لازم
کیوی 500 گرم
شکر 500 گرم
آب یک پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری

دستور غذا
کیوی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم بعد با آب مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا چند جوش بزند
سپس شکر را اضافه نموده و می گذاریم شکر حل شود و شربت به خورد کیوی برود
پودر ژلاتین را که به صورت «بن ماری» آماده کرده ایم به مارمالاد اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برمی داریم