امتیاز موضوع:
  • 138 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم کارامل
mfdonline آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,588
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
کرم کارامل
در مهمانی های ایرانی، چیدن یک سفره رنگین جزو آداب و رسومی است که خیلی ها به آن علاقه دارند. در این سفره ها، دسرها را باید از پرجاذبه ترین اجزای سفره دانست که امروزه به دلیل دسترسی بیشتر به انواع آماده آنها می توان گروهی از آنها را روی میز غذا چید. اگرچه اغلب دسرها کالری نسبتاً بالایی دارند، اما به کار بستن نکاتی ساده می تواند میان وعده ای مغذی را برایتان ترتیب دهد. این هفته نگاهی می اندازیم به طرز تهیه و ارزش غذایی کرم کارامل خانگی؛ نه نوع آماده اش که برای تهیه آن فقط به کمی شیر نیاز است...



این دسر را اگر به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید، به هر نفر ۵۰۰ کیلوکالری خواهد رسید اما در صورتی که برای تزیین و یا به همراه آن از انواع میوه، خامه، شکلات یا بستنی استفاده کنید، میزان انرژی دریافتی آن۱۰۰ کیلوکالری بیشتر خواهد شد.

● طرز تهیه

ابتدا یک لیوان شکر را با ۷ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و به هم بزنید تا به رنگ خرمایی درآید (سعی کنید این شربت را در ظرف استیل آماده کنید) سپس شیره به دست آمده را در ته قالبی که می خواهید کرم کارامل را در آن تهیه کنید، بریزید و بگذارید تا کاملا سرد شود. از سوی دیگر، شیر، شکر و آگار آگار (می توانید آن را از فروشگاه های تهیه لوازم قنادی خریداری کنید) را با هم مخلوط کرده و بگذارید تا روی حرارت به جوش برسند. در ظرفی دیگر، تخم مرغ ها و وانیل را نیز با یکدیگر مخلوط کرده و با هم زن بزنید و شیر در حال جوش را به آنها بیفزایید و مایه به دست آمده را در قالب مورد نظر بریزید. ظرف گود دیگر را که کمی از قالب بزرگ تر است از آب سرد پر کرده و ظرف کرم کارامل تان را در داخل آن بگذارید، البته توجه داشته باشید که قالب تا نصفه در آب باشد. سپس آنها را در فر قرار داده و به مدت یک ساعت بگذارید تا در دمای ۲۲۵ درجه بپزد. پس از پخت، آن را در یخچال قرار داده و با بادام، فندق و زردآلو تزیین کرده و میل کنید.
2013-12-15, 03:30 PM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان