امتیاز موضوع:
  • 149 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سمنو
mfdonline آفلاین
IT
*******

ارسال‌ها: 1,588
موضوع‌ها: 608
تاریخ عضویت: 2013 Nov
اعتبار: 0
#1
سمنو

[عکس: 183922542525475217614913011796429169223.jpg]

مواد لازم:



گندم: 250 گرم

آرد: یک کیلو





طرز تهیه:

• پس از اینکه گندم‌ها را خوب پاک کردید آن‌ها را شسته و درون کاسه‌ای ریخته و تا روی آن‌ها، آب بریزید.



• پس از دو روز که مرتب آب آن‌ها را عوض کردید، خواهید دید که گندم‌ها جوانه زده‌اند و نوک ‌آن‌ها نقره‌ای رنگ شده است.

• در این مرحله،‌ گندم‌ها را از کاسه خارج کنید و آن‌ها را درون دستمال خیسی بریزید و آن را درون کاسه‌ای قرار دهید.



• هر روز با دست مقداری آب بر روی پارچه بپاشید. پس از یکی دو روز خواهید دید که گندم‌ها ریشه زده‌اند در این موقع آن‌ها را از درون پارچه بیرون آورده و در یک سینی بریزید و باز هم به مرطوب کردن آن ادامه دهید تا گندم‌ها کم کم دارای ساقه شوند.

• ساقه‌های ایجاد شده نقره‌ای رنگ هستند و برای تهیه سمنو آماده‌اند.



• گندم‌ها را با ساقه و ریشه خرد کرده ، خوب بشویید و آب آن‌ها بگیرید، سپس با هاون یا چرخ گوشت، آن‌ها را بکوبید و له کنید.

• در یک ظرف بزرگ ، گندم‌ها را ریخته و تا اندازه‌ای روی آن‌ها آب بریزید که مایع شلی بدست آید.



• مایع شل را درون پارچه‌ای بریزید تا شیره گندم خارج شود. این کار را چند بار تکرار کنید تا عصاره آن‌ها کاملا خارج شود.

• عصاره را چند دقیقه در جایی ساکن بگذارید تا نشاسته گندم ته نشین شود سپس فقط مایع زلال رویی را در دیگی بریزید.



• آرد را در دیگ الک کرده، سپس آرد و شیره را کم کم هم می‌زنیم تا رقیق شود.

• سمنو را روی حرارت زیاد گذاشته تا جوش آید. در این میان مرتب و پشت سر هم آن را هم بزنید تا غلیظ شده و به شکل حلوا درآید.



• سپس با حرارت کم به مدت نیم ساعت آن را دم کنید.

• سمنو آماده است.
2013-12-16, 03:38 PM
پ.خ ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان